Nieuws

Lex Harding in Let's Talk Business!

We zijn het nieuwe jaar gelijk goed begonnen, want mediaondernemer en radiopionier Lex Harding was te gast! Hij was Nederlands populairste radio-dj en drukte daarna zijn stempel op het Nederlandse medialandschap met onder meer Sky Radio, RTL-Veronique en Radio 538.

 

In november kwam 'zijn' boek Lexjoo uit, waarin hij aan de hand van 78 nummers op cd terugblikt op zijn succesvolle en arbeidzame leven. In 2011 ontving hij de Marconi Oeuvre Award voor zijn imposante carrière! Vrijdag was hij een uur lang te gast bij Ron Lemmens in Let's Talk Business op New Business Radio.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

 

Ga terug