Nieuws

191118 People Power

Kennis en de arbeidsmarkt!

Glenn van der Burg ontving tijdens het eerste uur van People Power Hans van Leeuwen van Asito en Sascha Bruggink van Centraal Beheer. In het tweede uur stond personenvervoer centraal en waren Eelco Roskam van Noot en Karsten Bulling van het UWV te gast! 

Benut jij alle energie en talenten van jouw collega's? In een snel veranderende wereld en zeker met de krappe arbeidsmarkt, zijn er grote uitdagingen voor organisaties om talent binnen te halen, te ontwikkelen en binnen te houden. Hoe zorg jij ervoor dat mensen zich kunnen ontwikkelen? Dat jouw mensen kunnen doen waar ze in uitblinken? In deze reeks afleveringen spreken we met HR verantwoordelijken en Experts over Talent Management. In de studio waren Hans van Leeuwen - Asito en Sascha Bruggink - Centraal Beheer Open. Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talent Managent verzorgde de column.

Deze aflevering van People Power maken we samen met Centraal Beheer Open. Een initiatief van Centraal Beheer waarin zij werkgevers uit verschillende branches samen brengen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld. En kansen en oplossingen worden ontwikkeld, die een werkgever nooit alleen had kunnen bedenken.Vinden van talent - Waar ben je goed in? Hoe ben ik aantrekkelijk?

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live