Nieuws

101218 People Power

Learning & Development!

Glenn van der Burg ontving het eerste uur in het programma People Power Marc Jansen van Rabobank over het onderwerp Learning & Development. In het tweede uur stond HR centraal en was Marlies Dokter van het Catharina Ziekenhuis te gast!

In een snel veranderende wereld zijn kennis en vaardigheden snel verouderd. Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft ontwikkelen? Het eerste uur stond Learning & Development centraal, met in deze aflevering Marc Jansen, Head of People Development bij Rabobank te gast!

In de reeks radioprogramma's 'HR creates People Power', gaan we met HR verantwoordelijken in gesprek over de kracht van mensen in organisaties. Wat is hun visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pakken zij het aan in hun organisatie? Hoe laten zij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Te gast was Marlies Dokter van het Catharina Ziekenhuis!

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live