Nieuws

De Ondernemer

Brexit! Hoe?

In de uitzending van de Ondernemer stond de Brexit centraal. Nederlands ondernemer in Londen en Brexit-columnist voor De Ondernemer, Lennard van Otterloo, was te gast. Daarnaast sprak Robert van den Ham met professionals die in hun vakgebied te maken hebben met de Brexit.

Ook belden we met Jerry Helmers, senior communicatie-adviseur en CEO van Crown Media Group over de communicatie van de overheid rondom de Brexit.  

Wat voor gevolgen heeft de Brexit voor het Rotterdamse havengebied? Hierover sprak Robert van den Ham met Bas Janssen, managing director bij Deltalinqs. Tot slot, hoe zit het met studenten die te maken krijgen met de Brexit? Dit vertelde Vincent Karremans van 'Magnet Me', een online carrièrenetwerk voor studenten en afgestudeerden, ook in het Verenigd Koninkrijk.

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio.Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Itunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

Luister live