Nieuws

300616 Digital Transformation

Pieter Swarts in Digital Transformation!

In de op één na laatste aflevering van dit seizoen blikten we in Digital Transformation samen met Paul Piebinga terug op het eerste seizoen. Pieter Swarts, de CPO van KPN schoof ook aan om te praten over de inkoop bij KPN en welke trends we daar zien.
Pieter Swarts trad in 2012 aan als CPO bij KPN. Zijn doel was om bij het telecombedrijf kostenleiderschap te verbeteren en inkoopkosten te verlagen. Hoe staat het in 2016 met deze doelstellingen en welke trends verwacht hij in de komende jaren?
 
Paul Piebinga van Mobiquity is regelmatig te gast als sidekick en brengt ons wekelijks het laatste nieuws vanuit China. Samen met hem blikten we terug op het eerste seizoen van Digital Transformation. Wat waren de hoogtepunten? En wie willen we het komend seizoen graag in de uitzending hebben?
 
Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.
 
'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. 
 
De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.
 

Luister live