Nieuws

240517 PRO Sales

De kunst van het veranderen!

Ron Lemmens sprak in PRO Sales met verschillende studiogasten over hoe je nu een grote transitie binnen een organisatie in goede banen kan leiden. Veel bedrijven willen veranderen, maar waarom lukt dit vaak niet goed? 

Tijdens deze uitzending bespraken we het thema veranderen uitvoerig met Toine Simons, gespecialiseerd in cultuurverandering, persoonlijke ontwikkeling en sales. Toine is een Change Strateeg die gelooft in de enorme capaciteit van mensen om snel verandering en verbetering te realiseren. 

Bas Zwart, hij werkt al bijna 10 jaar bij Johnson & Johnson en sinds 3 jaar als Change Lead EMEA. Hij begeleidt een groot traject waarbij transactionele werkzaamheden (van HR, Finance, Procurement en IT) uit lokale landen worden gehaald en ondergebracht in een shared service omgeving. 

En Stephan van Kruisselberge, hij is sinds begin 2014 CEO van Oilily, hier bouwt hij aan het merk, de organisatie en draagt zorg voor het verandertraject dat zich bij Oilily afspeelt wereldwijd.

In het programma gaat over het professionaliseren van het sales vak in een continue veranderend landschap. PRO Sales wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en is elke laatste donderdag van de maand om 15.00 uur* te horen op New Business Radio. Deze maand wijkt het tijdstip af van het reguliere tijdstip in verband met hemelvaart.

PRO Sales is geheel afgestemd op de sales professional. In het programma komen dan ook de wetenschap, de sales praktijk en de persoonlijke ontwikkeling van de sales professional samen.

Van elke uitzending is naderhand een podcast beschikbaar.

PRO Sales wordt gemaakt in samenwerking met ISAM.

Luister live