Nieuws

140316 People Power Annette van Waning

Bedrijven voor goede doelen!

Na de kick-off van de nieuwe reeks over Corporate Foundations, stond de Vebego Foundation centraal in People Power! Bij Glenn van der Burg in de studio hadden we de mede-initiatiefnemer van deze reeks en de directeur van de Vebego Foundation: Annette van Waning!

Van Annette hoorde je hoe de Foundation georganiseerd is, waar ze trots op zijn en welke effecten er bereikt worden.

Daarna ging People Power verder met People Power Impact! Stichting Jarige Job is een maatschappelijke organisatie met impact. Voor mensen onder de armoede grens verzorgen ze verjaardagsboxen, zodat deze families gewoon mee kunnen blijven doen en hun kinderen op hun verjaardag flink in de watten kunnen leggen. Bij Glenn van der Burg waren in de uitzending Annette van Waning, directeur van de Vebego Foundation en oprichter van stichting Jarige Job: Huib Lloyd!

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live