Nieuws

Vernieuwen onder druk!

Glenn van der Burg en Jeroen Busscher spraken in People Power met Rosan Gompers! Organisaties voelen voortdurend de druk om te blijven vernieuwen. Rosan helpt haar klanten in die vernieuwing!

 

Daarbij zoomden Glenn en Jeroen in op een heel specifiek aspect van Rosan's werk: het creëren van een fysieke omgeving, een gebouw, dat ondersteunt in de gewenste verandering. Ons gedrag wordt immers voor een flink bepaald door onze context. De fysieke context speelt daar een grote rol in, maar hoe ontwikkel je een ruimte zo dat hij aanzet tot bepaald gedrag? Glenn en Jeroen onderzochten hoe Rosan dat aanpakt.

 

De feedback op de toekomst van een medewerker is steeds vaker en steeds sneller. Guido Heezen van Effectory vertelde tijdens het tweede uur waarom dat zo is. Met negentig professionals maakte Aukje Nauta een manifest met veertien aanraders voor duurzame inzetbaarheid en Doekes dook er weer in!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug