Nieuws

301017 Let's Talk Business Niek van der WollahPas

Future proof data!

In een tijd waarin de rol van datacenters snel verandert, zijn er nieuwe uitdagingen op het gebied van het future proof maken van datacenter infrastructuur. Folkert Tempelman had het erover met lead data centre expert Niek van der Pas van datacenterleverancier Minkels!

Welke MKB’er wil nou niet z’n omzet, zichtbaarheid en winstgevendheid vergroten? Iedereen toch? Nou, dat dachten ze bij Envision ook. Daarom bedachten ze Business Makeover. Folkert ging daarover in gesprek met Timber Haaker van InnoValor, een van de partijen achter BusinessMakeover.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast(en). Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Folkert Tempelman. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

Luister live