New Business Radio

[Dé nieuwe zakenzender van Nederland!]

Luister Live!

Gemist?

Een programma, interview of item gemist? Luister hier terug via SoundCloud!

New Business Radio Nieuws

 

Extreem klantgericht

Vrijdagmiddag om 14:00 uur Impact op New Business Radio. Glenn van der Burg gaat met Daniëlle de Jonge in gesprek over haar boek ‘Extreem klantgericht’. Hoe ontwikkel je een extreem klantgerichte aanpak en hoe scherp je je ommerciële vaardigheden en technieken aan?

Lees verder

Organiseren met een twst

De wereld van klanten veranderd en er is behoefte aan ondersteuning. TWST is een organisatieadvies- en trainingsbureau. Maandagochtend schuiven Tamira Nicolai-van Vught van TWST en Hester van Buren van Raad van Bestuur van Rochdale aan bij Fabienne de Vries. 

Lees verder

Financial advice

CFO Capabel is een financieel adviesbureau en helpt bedrijven en zorginstellingen inzicht te geven, zodat het bedrijf financieel gezond en toekomstbestendig wordt. Dick Tool en Gerrit Tijdeman schoven aan bij Fabienne de Vries in Let’s Talk Business.

Lees verder

GrowthMatters

Bert Kok en Rick van Dijk gingen tijdens GrowthMatters in gesprek met Aernout Arends van Absolute Audio Labs en Paul Faas van HollandCentraal over de uitdagingen waar zij als Hilversumse ondernemers tegenaan lopen.

Lees verder

Wat is WAB?

Flex is te flex en vast is te vast. Een simpele vertaling van de noodzaak van de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans, oftewel de WAB. Glenn van der Burg sprak er in People Power over met Jan van Helden, directeur Yacht Inhouse Services, en Maxim van Damme, Directeur Yacht Trainees.

Lees verder

Wie zijn de inspirerende 40?

Martine Hauwert ontving in Let's Talk Business Janneke Zuidhof, Jelmer van der Meulen en Joris van Zoelen van Synergie. Wie is de winnaar van De Inspirerende 40 en is 'Business for Good' de norm in de toekomst?

Lees verder