Nieuws

Iedere werkgever z'n eigen radiostation!

Een interne mail of nieuwsbrief wordt nauwelijks nog gelezen. En wat dacht je van intranet? Maar collega’s hebben wel een schat aan kennis en ervaring om te delen. Hoe doe je dat dan op een leuke en efficiënte manier? Voor Nuon ontwikkelde wij 'Nuon Sales Radio'!


Voor Nuon Sales Radio wordt door de sales force van Nuon elke week een nieuw programma gemaakt, dat uitsluitend intern en door sales collega's te beluisteren is. In het half uur durende programma worden collega's bijgepraat, geinformeerd en wordt kennis met elkaar gedeeld. Hoe kom jij bijvoorbeeld binnen bij grote klanten? Wat doe jij om lastige klachten op te lossen? Zo interviewen wij de beste accountmanager over haar aanpak en successen, maar komt ook de CEO in de studio de nieuwe bedrijfsvisie toelichten. Onderweg kan eenvoudig via de smartphone worden geluisterd naar korte inspirerende radio-items, uiteraard omlijst met de lekkerste muziek voor onderweg.

Luister hieronder naar een impressie van Nuon Sales Radio!Meer weten over de mogelijkheden van je eigen radiostation als werkgever? 
Neem contact op met Lars Schotanus van YPCA, 'De Radiofabriek'. 
Bel 'm op 035-6777280 of mail naar lars.schotanus@ypca.nl

 

Ga terug