Nieuws

Robotisering blijft menselijk!

Duurzame inzetbaarheid van mensen is een breed begrip, ook in de financiële sector! Wat is hierbij de juiste aanpak? Daarnaast: hoe regeer je vanuit de kracht van je eigen CV? Hierover sprak Ron Lemmens met vijf experts in Let's Talk Finance.

 

Te gast in de studio waren Léon de Beer, uitgever van DeMooiUden krant; Erwin van der Zanden, founder van Inz.nu, een bedrijf gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling van mensen; Han Mesters van ABN AMRO; Lydia van Adrichem en Jean-Paul Meulendijks van FBD Bankmensen!

 

Let's Talk Finance is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

 

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Let's Talk Finance, live vanuit de studio van New Business Radio!

 

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Let's Talk Finance. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

 

Let’s Talk Finance wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

 

Ga terug