Nieuws

Het Mooiste Contact Fonds!

Sociaal contact is voor ons allemaal belangrijk, maar niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Het KPN Mooiste Contact Fonds brengt mensen die zich eenzaam voelen weer in verbinding met de wereld om hen heen. Mark Versteegen van KPN was te gast bij Glenn van der Burg in People Power!

 

Mark Versteegen is directeur Mooiste Contact Fonds en Hoofd Sponsoring KPN. Waarom doen bedrijven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Welk effect heeft het op medewerkers en hoe pak je het aan? In het eerste uur van People Power verzorgde Lonneke Roza, onderzoeker van Erasmus Universiteit, haar maandelijkse column en was Pieter Jan de Bree co-host!

 

In het tweede uur van People Power ging het over werk voor de mensen. We werken allang niet meer alleen voor het geld. We genieten van het samen zijn met collega's, leren, doelen halen, bijdragen aan een groter geheel. Maar we willen ook nog steeds salaris. Hoe motiveert geld ons? Hoe richt je de beloning in jouw organisatie op een mensgerichte manier in en hoe bepaal wie wat krijgt als er geen managers meer zijn? Anna van der Horst en Inge van Nispen van eelloo en Fokke Wijnstra waren te gast. Jeroen Busscher verzorgde een mooie column en Pieter Jan de Bree was co-host.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug