Nieuws

Online Marketing Rockstars!

MediaMatters was twee weken geleden aanwezig op Online Marketing Rockstars (OMR) in Hamburg! Dat festival werd door 40.000 mensen bezocht. Bert Kok en Rick van Dijk spraken daar met verschillende ondernemers en het resultaat hoorde je in MediaMatters!

 

Op OMR was er natuurlijk ook veel aandacht voor startups. Next Media Accelerator uit Hamburg organiseerde er ‘Media Match’, waar maar liefst 50 internationale startups zich presenteerden aan het publiek. MediaMatters sprak in Hamburg met Meinolf Ellers, oprichter van Next Media Accelerator en met 3 startups: Canecto uit Denemarken, Clotify uit Polen en Croma uit Argentinië.


Het programma ‘MediaMatters’ wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld. ‘MediaMatters’ wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok.

 

MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.

 

Ga terug