Nieuws

Crohnproof in Let's Talk Business!

In 2015 werd bij Jeroen le Duc de Ziekte van Crohn geconstateerd. Dankzij onderzoek, studie en door zijn eigen lichaam als experiment te gebruiken is er een methode ontwikkeld waarmee hij pijn- en klachtenvrij kon leven zonder medicijnen. Nu helpt hij anderen met deze methodiek!

 

Om zijn succes met de wereld te delen heeft Jeroen Crohnproof opgericht. Het doel van het Crohnproof team is om mensen met chronische darmziekten zoals bijvoorbeeld de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa en het prikkelbaar darmsyndroom te begeleiden naar een leven waarbij zij minder pijn en ongemakken ervaren door hun ziekte en meer energie hebben gedurende de dag.

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

 

Ga terug