Nieuws

Smaakvervormers!

Mensen die kanker hebben of hebben gehad kunnen last hebben van een smaakverstoring. HungerNdThirst heeft speciale koekjes ontwikkeld zodat direct betrokkenen kunnen meemaken hoe dat is. Robert Greene en Christian Boomker waren te gast in een live NBR Update!

 

Robert Greene is de directeur van Stichting HungerNdThirst. Deze stichting zet zich in om non-farmacologische oplossingen te creëren voor reuk- en smaakveranderingen bij oncologische patiënten. Voor direct betrokkenen zoals zorgprofessionals, mantelzorgers,familie of vrienden, is het niet eenvoudig om te begrijpen hoe het is om langdurige last te hebben van smaakverstoring. Daarom zijn deze ATE Cookies (Awareness Through Experience) speciaal ontwikkeld door kok en Food Technologist Christian Boomker.

 

New Business Radio Update

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat voor een interessante ontwikkelingen spelen er in jouw branche? Laat het ons weten!

 

De New Business Radio Update wordt mede mogelijk gemaakt door HealthyHand, een gezonde traktatie op het werk voor jou en je collega's.

 

Ga terug