Nieuws

Ondernemen in Hong Kong!

Grenzeloos Ondernemen kwam deze keer vanuit Hong Kong! Wereldstad in Azië, vol met ondernemers van wie de ambitie net zo oneindig is als de wolkenkrabbers waartussen ze rondracen! Folkert Tempelman ging er naar toe en was te gast op het Nederlandse consulaat in Hong Kong!

 

Te gast in deze uitzending van Grenzeloos Ondernemen waren consul generaal Annemieke Ruigrok en de Nederlandse ondernemers Joosje Hardus, oprichter van broodjeszaak Knead Hong Kong; Tom Uiterwaal, eigenaar van duurzaam energiebedrijf Reconergy en Willem Jan Hoogland, eigenaar van juridische dienstverlener HKWJ Tax Law!

 

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke laatste zaterdag van de maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen! Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

 

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

 

Ga terug