Nieuws

Business goes digital!

Jacqueline Zuidweg ging in 'Vallen, Opstaan en weer Doorgaan' in gesprek met vier experts over digitale zichtbaarheid en presentatie! Online wordt zakelijk nog belangrijker, hoe zorg je dat je zichtbaar, hoorbaar wordt of blijft en wat zijn mooie mogelijkheden?

 

In de uitzending ontving Jacqueline Liesbeth Smit-Besamusca, Business Mentor en consultant voor Social Media & Online Marketing; Jaco Bal directeur en medeoprichter van YPCA 'De Radiofabriek'; Zarayda Groenhart, presentator en oprichter van de Video Business School, media-academie voor creatieve ondernemers en Tilly Scholtze mede-eigenaar van Business Channel One, de tegenhanger van YouTube.

 

Met het programma Vallen, opstaan en weer doorgaan wil Jacqueline graag goed ondernemerschap bevorderen en financiële problemen bij bedrijven tijdig bespreekbaar te maken. De gasten geven inzicht en tips vanuit hun eigen vakgebied, zoals over marketing, sales, juridische vraagstukken, boekhouding en andere uitdagingen binnen het ondernemerschap.

Jacqueline Zuidweg is in 1994 gestart met haar onderneming Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én in 2012 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Omdat ondernemers door schaamte en taboe te laat hulp vragen, is zij 3 jaar geleden gestart met MKBDoorgaan.nl, dé vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Daarnaast is zij mede initiatiefnemer van het platform Schulden.nl.

Vallen, Opstaan en weer Doorgaan is om de maand te beluisteren op de eerste maandag tussen 14:00 - 15:00 uur.

 

Ga terug