Nieuws

Samen uit...

...samen thuis! Glenn van der Burg ging in People Power in gesprek met twee gasten over saamhorigheid. In het eerste uur sprak hij met Meriant directeur Hugo Broekman over mensgerichte ouderenzorg en in het tweede uur was Hemmie Kerklingh van KAV te gast over carsharing!

 

Binnen de ouderenzorg is een bijzondere beweging gaande naar meer mensgerichte zorg, waarin de professional en de cliënt centraal staan. De spannende vraag is natuurlijk hoe je van zo'n mooie visie een praktische vertaling maakt. In deze reeks programma's spreekt Glenn van der Burg daarom met de veranderaars zoals projectleiders, zorgprofessionals, bestuurders en instituten die een rol in deze verandering hebben. In deze aflevering sprak Glenn met Hugo Broekman, directeur van Meriant!

 

Je ziet ze vast wel eens rijden: de vrachtwagens van KAV, Kan Alles Verhuren. Hemmie Kerklingh, algemeen directeur van KAV was te gast. In Volendam en Edam werkt hij aan een ambitieus plan voor de Witte Auto: Witkar. Wat drijft deze succesvolle ondernemer en waarom maakt hij zich hard voor carsharing?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug