Nieuws

Ondernemen in Albanië!

Grenzeloos Ondernemen kwam deze keer vanuit Tirana, de hoofdstad van Albanië! Midden in het bruisende middelpunt van dit prachtige Balkan land sprak Folkert Tempelman met Nederlandse ondernemers en met de Nederlandse ambassadeur.

 

Te gast in deze uitzending van Grenzeloos Ondernemen waren Ellen van der Lei, freelance consultant en eigenaar van businessplatform ZakendoenInAlbanie.nl; Laura Payne, eigenaar van reisbedrijf Outdoor Albania; Steven Emanuels, eigenaar van Samwear sportkleding; Leo Rodenrijs, eigenaar van tuinbouwbedrijf Premiumberry en Dewi van de Weerd, ambassadeur voor Nederland in Albanië. 

 

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke laatste zaterdag van de maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen! Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

 

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

 

Ga terug