Nieuws

HR en change in People Power!

People Power is terug van vakantie! Glenn van der Burg ontving in de eerste uitzending na de zomerstop Michiel Kahmann, directeur P&O bij het UMCG, in het kader van 'HR creates People Power' en auteur Merlijn Ballieux over veranderen in organisaties!

 

In de reeks radioprogramma's "HR creates People Power”, gaat Glenn van der Burg met HR verantwoordelijken in gesprek over de kracht van mensen in organisaties. Wat is hun visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pakken zij het aan in hun organisatie? Hoe laten zij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Na Cindy Meervis van Royal Haskoning, Jurgen Wasser van CapGemini, Henk-Jan Maas van ONVZ en Joanne Zwueste van Eneco was nu Michiel Kahmann van UMCG te gast!

 

Veranderen in organisaties is altijd lastig. Merlijn Ballieux, de auteur van 'Durf het verschil te maken - Realistisch veranderen in organisaties', was te gast! Hij vertelde over zijn boek dat vlak na verschijnen op nummer één kwam in de Top 100 van Managementboek!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug