Nieuws

Bildung the future!

Maandagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur was er weer een nieuwe People Power! Glenn van der Burg en Jeroen Busscher ontvingen het eerste uur in de studio Hanna Naus van De Bildung Academie en het tweede uur schoof Guus van Deelen van Friesland Campina aan!

 

De Bildung Academie is een bottum-up beweging, opgezet door studenten en docenten die gedreven zijn om een verandering teweeg te brengen in het onderwijs. Deze verandering willen ze niet bereiken door te protesteren, maar juist door het goede voorbeeld te geven en mee te bouwen aan beter onderwijs.

 

In een snel veranderende wereld zijn kennis en vaardigheden snel verouderd. Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft ontwikkelen? People Power maakt een reeks programma's over Learning & Development. In deze aflevering Guus van Deelen, verantwoordelijk voor L&D bij Friesland Campina.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

Ga terug