Nieuws

Finance Issues!

We mochten weer drie gasten verwelkomen in de studio bij een nieuwe Let’s Talk Finance! Samen probeerden we tot een antwoord te komen op de vraag: hoe hangen finance issues van bedrijven samen met mensen, management en competenties?

 

Te gast waren Klaas Jan Vijn, voormalig accountmanager en inmiddels al vijf jaar zelfstandig interim manager en consultant; Sander Drijber, voormalig advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, financieringen en zekerheden en faillissementsrecht en ook schoof Hans Stomphorst aan, die zich bij GrowTalent bezig houdt met het coachen, begeleiden en doceren van mensen!

 

Let's Talk Finance is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme! Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

 

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Let's Talk Finance, live vanuit de studio van New Business Radio!

 

Let’s Talk Finance wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

 

Ga terug