Nieuws

Identity & Access Governance

Rick van Velthuysen ontving in Let's Talk Business Wim Baas, Executive Director bij SmartAIM. SmartAIM heeft een duidelijke visie op Identity & Access Management, de ontwikkeling van software en de ondersteuning van haar gebruikers!

 

Het in 2012 ontstaande bedrijf is een samenwerking tussen allerlei kleinere organisaties met veel ervaring in de Identity & Access Governance, ondernemen en de verkoop van (autorisatie) software. Rond 2017 was SmartAIM een van de grootste IAM-suite aanbieders in Nederland. En inmiddels wordt er zelfs een heel partner- en verkoopnetwerk uitgerold door heel Europa! SmartAIM is dan ook perfect voor kleinere ondernemingen met een beperkt budget en geld.

 

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen.

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl  of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdagen vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl  en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug