Nieuws

Innoveren kan je leren!

Glenn van der Burg ging innoveren in People Power! Het eerste uur schoven Jaap Jan van Assen van eelloo en Bas van de Haterd van het event Digitaal-Werven aan over innovaties op recruitment gebied! Het tweede uur was Sven Jense van Climate Cleanup te gast in Leading People Power!

 

De arbeidsmarkt is krap, talent is lastig te vinden en heeft veelal meerdere keuzes. Welke innovaties op recruitment gebied kan jij inzetten om meer, beter passende, diverser talent aan te trekken? Glenn van der Burg vraagt het aan Jaap Jan van Assen van eelloo en Bas van de Haterd, organisator van event Digitaal-Werven.

 

Wie zijn de mensen die de koers in de samenleving en economie bepalen en daarin leiderschap tonen? Die vraag is leidend voor de reeks Leading People Power. Glenn gaat in gesprek met mensen die koers bepalen. Wat staat ons te wachten en wat is al aan het gebeuren? Glenn gaat op zoek naar mensen die voorop lopen. Wat drijft hen? Waarom doen ze wat ze doen en wat valt er van hen te leren? In deze aflevering praat Glenn met Sven Jense, oprichter van Climate Cleanup, met hun nogal uitdagende missie: het oplossen van klimaatverandering.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

Ga terug