Nieuws

Talenten benutten!

Hoe werkt talent management? Hoe vind je talent en belangrijker hoe laat je ze tot hun recht komen? Glenn van der Burg ontving in People Power het eerste uur Tom van Disseldorp van Centraal Beheer en het tweede uur Bert Roelofs van Gelre Ziekenhuizen!

 

Benut jij alle energie en talenten van jouw collega's? In een snel veranderende wereld en zeker met de krappe arbeidsmarkt, zijn er grote uitdagingen voor organisaties om talent binnen te halen, te ontwikkelen en binnen te houden. Hoe zorg jij ervoor dat mensen zich kunnen ontwikkelen? Dat jouw mensen kunnen doen waar ze in uitblinken? In deze reeks afleveringen spreekt Glenn met HR verantwoordelijken en experts over talent management. In deze studio waren Lisette Valk, HR manager van Talent & Pro; Tom van Disseldorp van Centraal Beheer en Bob Vrijaldhoven van The Thrive te gast!

 

Deze aflevering van People Power werd gemaakt in samenwerking met Centraal Beheer Open, een initiatief van Centraal Beheer waarin zij werkgevers uit verschillende branches samen brengen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld én kansen en oplossingen worden ontwikkeld, die een werkgever nooit alleen had kunnen bedenken. Vinden van talent - Waar ben je goed in? Hoe ben ik aantrekkelijk?

 

In de reeks radioprogramma's "HR creates People Power”, gaat Glenn met HR verantwoordelijken in gesprek over de kracht van mensen in organisaties. Wat is hun visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pakken zij het aan in hun organisatie en hoe laten zij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Na Cindy Meervis van Royal Haskoning, Jurgen Wasser van CapGemini, Henk-Jan Maas van ONVZ en Joanne Zwueste van Eneco was Bert Roelofs van Gelre Ziekenhuizen te gast.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug