Nieuws

Onderwijs en arbeid!

De toekomst van werk kan je niet los zien van het onderwijs. Glenn van der Burg ontving in People Power niemand minder dan Ingrid van Engelshoven, minister van OCW en Jeroen Busscher vertelde over zijn nieuwe boek 'De Leer(R)evolutie'!

 

Glenn ging met de minister in gesprek over onderwijs en de arbeidsmarkt. Welke rol zouden organisaties moeten spelen in het onderwijs? Hoe ziet zij persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs en hoe kan zij ervoor zorgen dat leren weer leuk wordt gevonden?

 

In People Power Change vertelde Jeroen Busscher over zijn nieuwe boek 'De Leer(R)evolutie'. Wat is het belang van leren en hoe leren mensen in de organisatie van de toekomst?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug