Nieuws

People Power Leading in tech!

Leading in tech!

Eelloo en Intelligence Group zijn genomineerd voor de Recruitment Tech Award! Glenn van der Burg ontving in het eerste uur Anne Coolen, Jaap Jan van Assen en Inge Vuik. Het tweede uur was Walter Supèr van de Theater Loods te gast in Leading People Power!

Hoe ziet de nieuwe innovatieve en mensgerichte recruitment aanpak voor het selecteren van trainees bij de gemeente Utrecht eruit en wat is het Europees Recruitment Dashboard van Intelligence Group?

Wie zijn de mensen die de koers in de samenleving en economie bepalen en daarin leiderschap tonen? Die vraag is leidend voor onze reeks Leading People Power. We gaan in gesprek met mensen die koers bepalen. Wat staat ons te wachten en wat is al aan het gebeuren? We gaan op zoek naar mensen die voorop lopen. Wat drijft hen? Waarom doen ze wat ze doen en wat valt er van hen te leren? In deze aflevering praten we met Walter Supèr van de Theater Loods.

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live