Nieuws

GrowthMatters!

MediaMatters veranderde een keertje in GrowthMatters! GrowthMatters is een regionaal innovatieprogramma dat is bedoeld om economie en werkgelegenheid in de regio Gooi en Vechtstreek te versterken. Bert Kok en Rick van Dijk namen je daarin mee!

 

Te gast waren Joost de Koning, senior adviseur economische zaken bij de gemeente Hilversum en Jeroen Burger, eigenaar van Edge Technologies. Met hen spraken Bert Kok en Rick van Dijk over de mogelijkheden voor innovatieve ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek. Tegen welke zaken lopen ze aan en hoe kunnen bijvoorbeeld gemeenten hen helpen? Uiteraard kwam ook de rol van een programma als GrowthMatters ter sprake.

 

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector! De presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk praten iedere eerste donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur met gevestigde namen en nieuwkomers uit de sector. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar.

 

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

 

Ga terug