Nieuws

Martijn Herremans

Nieuw programma: ‘Baaz Business’ op New Business Radio

New Business Radio start op vrijdag 11 januari met het nieuwe programma Baaz Business. Het programma, waarin ondernemers en CEO’s centraal staan, is maandelijks te beluisteren op de zakenzender.


Het programma Baaz Business, waarin ondernemers en leidinggevenden worden geïnformeerd en geïnspireerd, wordt elke 2e vrijdag van de maand van 15.00 - 16.00 uur, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast. 

Baaz Business wordt gepresenteerd door Ron Lemmens in samenwerking met de redactie van Baaz, het platform voor ondernemers uit het mkb, over business, management, lifestyle en het zakenleven. 

In elke uitzending komen snelle starters aan het woord en wordt in de studio gesproken met verschillende eindbazen. In de eerste uitzending is onder meer Jarno van Hurne, Global Solution Marketing Director bij Exact, te gast.

Martijn Herremans van Baaz: “Met de samenwerking van New Business Radio en Baaz voegen wij een mooi mediakanaal toe aan ons platform. New Business Radio is the place to be voor de ondernemer en daarom is dit een uitstekende plek voor ons.”

Lars Schotanus van New Business Radio: “Dit nieuwe programma past natuurlijk bij uitstek op onze zakenzender. Baaz heeft als belangrijke pijlers innoveren, duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. We sluiten dus naadloos op elkaar aan”.

Luister live