Nieuws

Ontwikkelen en beoordelen!

Glenn van der Brug sprak in een uitzending van People Power met Annick Delanghe en Freek Haagsma van eelloo over de beoordelingscyclus en Felix Bartelomij, Head People Development bij ABN AMRO, was te gast over Learning & Development!

 

De beoordelingscyclus ligt ernstig onder vuur. Wat is het alternatief? Annick de Lange en Freek Haagsma van eelloo vertellen hoe zij het op een totaal andere manier doen. Democratisch, in verbinding en zonder dat de manager beslist, want die is er al een paar jaar niet meer bij eelloo.

 

Als mensen de organisatie zijn, dan is organisatie ontwikkeling: mens ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft ontwikkelen? People Power maakt een reeks programma's over Learning & Development. In deze aflevering is Felix Bartelomij, Head People Development bij ABN AMRO, te gast.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug