Nieuws

Welzijn = maken of breken

In dienstverlenende bedrijven is de staat waarin de mensen verkeren cruciaal. Glenn van der Burg sprak in People Power met Folef Bredt van LifeGuard en Peter Kuijper van Mind & Health! In HR Creates People Power schoof Jeroen de Bree van Sligro aan in de studio!

 

Hoe mentaal en fysiek weerbaar zijn de mensen? De vitaliteit en veerkracht van organisaties in turbulente tijden hangt in hoge mate af van vitaliteit en de veerkracht van de mensen die de organisatie maken (en breken).

 

Aan tafel twee leiders van organisaties die zich sterk maken op dit thema. Mind & Health en LifeGuard. Zij partneren met bedrijven en personen en dragen zo bij aan veerkracht. Wat is hun filosofie? Hoe dragen zij bij aan gezonde organisaties? Welke organisatie dienen zich bij hen aan? Wat is hun concrete aanpak en welke resultaten behalen zij?

 

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel “HR creates People Power” gaat Glenn met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pak jij het aan in jouw organisatie? Hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? In deze aflevering Jeroen de Bree van Sligro.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug