Nieuws

Change & Development!

Glenn van der Burg en Jeroen Busscher ontvingen weer verschillende gasten in People Power! Het eerste uur schoof Huub van Swieten van Talent First aan bij Jeroen! Het tweede uur sprak Glenn met Evelyn van Asselt van NS over Learning & Development! 

 

Huub van Swieten, oprichter van Talent First, streeft naar een wereld waarin iedereen doet waar haar talent ligt en plezier heeft in haar werk. Jeroen Busscher ging met hem in gesprek over zijn rol over change-agent op weg naar zijn grote droom!


Als mensen de organisatie zijn, dan is organisatie ontwikkeling, mens ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft ontwikkelen. Wat zijn de laatste inzichten op het gebied van leren en wat is nu het echte effect van al dat leren? People Power maakt een reeks programma's over Learning & Development, met in deze aflevering Evelyn van Asselt van NS.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug