Nieuws

Duurzame arbeidsmarkt!

Glenn van der Burg ontving weer verschillende gasten in People Power! Het eerste uur sprak hij Petra Lange en Tom van Disseldorp van Centraal Beheer Open en in het tweede uur waren Siebren Houtman van eelloo en Oebele Bruinsma van Avres te gast! 

 

In het eerste uur stond duurzaamheid centraal! Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR agenda, maar wat is het belang hiervan voor een organisatie en hoe geven die invulling aan duurzame inzetbaarheid? In deze reeks afleveringen spreekt Glenn met HR verantwoordelijken en experts over duurzame inzetbaarheid. 

 

Deze aflevering van People Power is in samenwerking met Centraal Beheer Open. Een initiatief van Centraal Beheer waarin zij werkgevers uit verschillende branches samen brengen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld. En kansen en oplossingen worden ontwikkeld, die een werkgever nooit alleen had kunnen bedenken.

 

In het tweede uur ging Glenn op zoek naar oplossingen voor de vraagstukken waar we in de arbeidsmarkt staan. Welke oplossingen kunnen we bedenken om meer mensen sneller en slimmer aan de slag te helpen? 

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug