Nieuws

Talkshow ‘De Ondernemer’ op New Business Radio

New Business Radio is gestart met een wekelijkse talkshow ‘De Ondernemer’. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

In de eerste uitzending ging het over groeibarrière nummer 1 van ondernemers: het vinden en behouden van personeel. Maurice Peeters was te gast in de studio, sinds 2016 is hij lid van het managementteam van YoungCapital als Director Professionals en Academy. Marketingcommunicatiedeskundige Thijs Dorreboom sprak over de voor hem opmerkelijke sponsoring door G-Star van Max Verstappen en we bellen met Londen, met ondernemer en Brexit-kenner Lennard van Otterloo, die ook columnist is bij De Ondernemer.

 

Volgende week gaan we het hebben over de Brexit, in maart staat onder andere Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, op de agenda.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts in de studio aan om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer. Van den Ham wordt betiteld als een ervaren en ondernemend mediamens. Hij werd in 2013 gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar en een jaar later tot Crossmedia Man van het Jaar.


De Ondernemer is vanaf dinsdag 12 februari a.s. elke dinsdag, tussen 10:00 en 11:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Itunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

Ga terug