Nieuws

Een toekomstbestendig bedrijf!

Glenn van de Burg ontving in People Power Paul Takke van AgileWerk over zijn inzet bij Duitse automerken bij een nieuwe productiestrategie! Het tweede uur sprak hij met Dick Veluwekamp, die lid is van het raad van bestuur van Arkin.

 

Tegenwoordig proberen veel bedrijven door middel van agile manieren te transformeren naar een toekomstbestendig bedrijf. AgileWerk helpt bedrijven met een serieuze aanzet tot een nieuwe bedrijfscultuur.

 

Arkin biedt hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg in een grootstedelijke omgeving. De organisatie omvat elf onderdelen, waaronder de bekende Jellinek Kliniek, die samen het hele spectrum van de GGZ beslaan.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug