Nieuws

Baan Business Uitzending 3

Young geleerd?

In Baaz Business spraken Ron Lemmens en Baaz-redacteur Geert van der Klugt onder meer met Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital en belden ze met Arend Karssies, regional director Europe Middle East en Afrika van Netgear!

Netgear is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. NETGEAR-producten zijn gebouwd op een verscheidenheid van bewezen technologieën zoals draadloos, Ethernet en powerline. De producten hebben focus op betrouwbaarheid en gemak. De productlijn bestaat uit bedrade en draadloze apparaten die netwerken, breedband toegang en netwerkconnectiviteit toestaan zou veranderen.

YoungCapital is een uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ze zijn in 2000 opgericht door de directeuren (toen nog zelf studerende) Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen. Ze merkte dat er nog geen platform bestond voor hun behoefte en doelgroep, dus hebben ze Studentwerk.nl opgezet (nu YoungCapital).

Baaz Business is hét programma waarin ondernemers en leidinggevenden worden geïnformeerd en geïnspireerd! In elke uitzending komen snelle starters aan het woord en wordt in de studio gesproken met verschillende eindbazen. Elke tweede vrijdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur!

Baaz Business wordt gepresenteerd door Ron Lemmens in samenwerking met de redactie van Baaz Magazine, het platform voor ondernemers uit het mkb over business, management, lifestyle en het zakenleven. 

Luister live