Nieuws

Bedenkers Hagelswag 2.0 bij De Ondernemer

Robbert Vos en Lennart de Jong, de bedenkers en oprichters van Hagelswag, waren te gast bij 'De Ondernemer'. Robbert en Lennart vertelden onder meer over crowdfunding, marketingkeuzes en de stap over de grens. Hagelswag wordt inmiddels in vijftig landen gegeten.

 

In de uitzending was er verder een telefonisch interview met Ricardo van Loenen, medeoprichter van B Building Business (kortweg: B), over hun groei in co-working spaces. Lennard van Otterloo, Nederlandse ondernemer in Londen en Brexit-columnist, blikte vooruit op de drie belangrijke Brexit-dagen deze week.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio.Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Itunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

Ga terug