Nieuws

Ontwikkel die inzetbaarheid!

In People Power op New Business Radio sprak Glenn van der Burg met Arthur Menko van Mindwork Productions over L&D en waren Rachel van Raan, HR Manager van Plegt-Vos en Sascha Bruggink, HR Partner Centraal Beheer Open te gast!

 

De AOW leeftijd is gestegen, kennis veroudert sneller, we vergrijzen en ontgroenen. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR-agenda. Wat is het belang voor organisaties, hoe geven ze invulling aan duurzame inzetbaarheid en wat levert het hen op?

 

In deze reeks afleveringen spreekt Glenn van der Burg met HR-verantwoordelijken en experts over duurzame inzetbaarheid. In de studio Rachel van Raan, HR Manager van Plegt-Vos en Sascha Bruggink, HR Partner bij Centraal Beheer Open.

 

Deze aflevering van People Power wordt gemaakt in samenwerking met Centraal Beheer Open, een initiatief van Centraal Beheer waarin zij werkgevers uit verschillende branches samen brengen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld en kansen en oplossingen worden ontwikkeld, die een werkgever nooit alleen had kunnen bedenken.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug