Nieuws

Zonder zorgen verantwoord bezorgen!

Online shoppen is hot and happening, maar al die pakketjes moeten ook bij de consument worden bezorgt. Welke impact heeft een bezorging op het milieu? Thuiswinkel.org houdt zich hier mee bezig. Martine Hauwert sprak hier over met vier gasten in Let's Talk Business.


In de uitzending waren te gast Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org; Harmen van der Meulen, CEO van Futurumshop; Margreeth Pape, adviseur duurzaamheid en logistiek bij Thuiswinkel.org en Theodoor van Boven, directeur van Condomerie.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

 

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug