Nieuws

GrowthMatters!

De allereerste uitzending van GrowthMatters op New Business Radio! Bert Kok en Rick van Dijk spraken met ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek. Te gast waren Irmelin Waalkens van Solarclarity uit Weesp en Thijs Spooren van Vixy uit Hilversum!

 

GrowthMatters is het groeiprogramma voor ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek! Elke derde donderdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur praten Bert Kok en Rick van Dijk met ambitieuze ondernemers uit deze regio!

 

Bert Kok en Rick van Dijk praten met hen over de problemen die zij als ondernemers met groeiambitie ervaren. Wat komt er allemaal kijken als je met je bedrijf de volgende stap wilt zetten? Welke hulp kan je daarbij gebruiken en is een rol voor de overheid?

 

GrowthMatters is eind 2017 van start gegaan. Zeven gemeenten (Hilversum, Blaricum, Gooise Meren, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren) ondersteunen het initiatief. Het is de bedoeling dat GrowthMatters uitgroeit tot een platform dat ondernemers uit de regio verbindt met partijen die hen kunnen helpen te groeien zoals gemeenten en financiers.

 

Ga terug