Nieuws

De ombudsspits!

Met de participatiewet heeft de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking een grote boost gekregen. Maar waar kan men met vragen terecht? Daarvoor is er nu de Ombudsspits! De introductie was te horen in een uitzending van speciale People Power live te gast bij ABN AMRO!

 

Het bedrijfsleven heeft vele duizenden talenten met een beperking aangenomen. Goed nieuws! Dat zoveel mensen met een beperking aan het werk gaan, zorgt alleen ook voor veel vraagstukken en onduidelijkheden. Het stelsel van regelingen en het beleid bij organisaties is vaak niet toereikend. Waar lopen mensen met een beperking en werkgevers tegenaan? Hoe gaan we snel leren van alle nieuwe ervaring die we opdoen met werkende mensen met een beperking en waar kan men terecht met zijn vragen Onbeperkt aan de slag en ABN AMRO introduceren daarom een deel van de oplossing. We gaan kennis maken met de Ombudsspits. Wie is hij en wat gaat hij doen?

 

Bij Glenn van der Burg te gast waren Saskia Rosmalen van Onbeperkt aan de slag; Felix Bartelomij van ABN AMRO; Nico Blok, de Ombudsspits; Martine Schuijer van VNO NCW en Marijn van Ballegooijen, Wethouder van Amstelveen.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug