Nieuws

Ondernemen in Bogotá!

Grenzeloos Ondernemen kwam deze keer vanuit Bogotá, de hoofdstad van Colombia. Bogotá is met ruim negen miljoen inwoners één van de grootste en meest dynamische economieën van Latijns-Amerika en daarmee ook het kloppende hart van het land.

 

Te gast waren Jeroen Roodenburg, de Nederlandse ambassadeur in Colombia; Tobias Rijnsdorp van kaasbedrijf HolaAndes; Linda Breukers van waste management experts Holland House Waste Window en Rob Westerman, General Manager Mid-America & Dutch Caribbean van Air France-KLM.

 

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

 

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur 's ochtends, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma direct terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

 

Ga terug