Nieuws

De Radiofabriek zoekt commerciële en redactionele versterking! 

Ga je afstuderen of ben je al afgestudeerd? Ben je ondernemend ingesteld en vind je het leuk om creatief en innovatief aan de slag te gaan? De Radiofabriek is op zoek naar collega’s!

 

We zoeken:
- Content Managers (Commercieel)
Als Content Manager verkoop je vernieuwende audioproducties en podcasts voor (één van) onze online radiostations. Vervolgens begeleid je deze audio en podcastproducties zelf.
- Redacteurs
Als redacteur schrijf je dagelijks online artikelen voor de websites en verzorg je posts voor de social media kanalen van De Radiofabriek. Als onderdeel van het redactieteam ben je de spin in het web tussen de commerciële afdeling en productie afdeling. 

 

De Radiofabriek

YPCA 'De Radiofabriek' was als één van de eerste partijen in Nederland actief met online radio. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van vijf online radiostations, te weten ALLsportsradioNew Business RadioTraffic Radio, in samenwerking met Radiocoach het jongerenplatform ZTACK en sinds kort lifestyle zender GoodLIFE Radio. Hiermee loopt De Radiofabriek voorop in een nieuwe markt!

 

Inmiddels zijn we met meer dan tien jaar kennis en ervaring, uitgegroeid tot hét productiehuis voor online radio en podcast in Nederland. Met een netwerk van ruim 50 mediaprofessionals maken wij dagelijks diverse programma’s die in de brede zin als digitale content worden ingezet!

 

Met onze online radiostations produceren wij vanaf het Media Park in Hilversum content onder eigen label, maar met ons productiehuis ook in opdracht van een breed scala aan klanten. Van compleet radiostation tot specifieke podcast. Van complete live registraties van beurzen en evenementen tot radioworkshops en van radioprogramma tot reportages in het land. We maken het graag voor je!

 

Iets voor jou, of voor iemand die je kent? Laat het ons dan weten! Mail een korte motivatie en CV naar info@ypca.nl of bel op 035-6777280.

Ga terug