Nieuws

Kracht van service!

Anna Neeltje de Boer ontving in de studio Niels Verwij van Dekbed Discounter in De Ondernemer! Zijn webshop in bedden en beddengoed werd een enorm succes door simpelweg net even iets meer te doen qua service! Zijn verhaal hoorde je op New Business Radio!

 

Anna Neeltje sprak daarnaast met Lennard van Otterloo over Brexit. Er viel wederom genoeg te vertellen over de situatie rondom Brexit, maar wat betekent dit voor Nederlandse ondernemers?

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham en Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Itunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en Anna Neeltje de Boer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

Ga terug