Nieuws

Happy jobs in finance

Financials van Morgen stond in het teken van de werkwereld van de financial van morgen! Jorrit Drieënhuizen, social expert bij Centraal Beheer, is te gast bij Ron Lemmens. Verder bellen we met 'Happy Financial' Marjan Heemskerk en Maarten Holland van House of Performance.

 

Financials van Morgen is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Financials van Morgen hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

 

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Financials van Morgen, live vanuit de studio van New Business Radio!

 

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Financials van Morgen. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

 

Financials van Morgen wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

 

Ga terug