Nieuws

GrowthMatters!

GrowthMatters, het programma op New Business Radio over innovatieve ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek, was alweer toe aan de derde uitzending! Frank du Mosch van The Broadcaster en Jaco Bal van YPCA waren te gast! 

 

Oud tv-presentator Frank du Mosch werd met The Broadcaster vorig jaar nog gekozen tot Hilversumse onderneming van het jaar. The Broadcaster organiseert sinds twee jaar het Dutch Dronefestival in Hilversum en heeft de app Locali bedacht waarmee gemeenten met hun inwoners kunnen communiceren.

 

Jaco Bal is al vele jaren actief met het bedrijf YPCA, nu de Radiofabriek. Hij timmert samen met z’n partner Lars Schotanus aan de weg met online radiostations als Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio. Maar ze zijn ook actief op het gebied van podcasts, een fenomeen dat aan populariteit wint.

 

Bert Kok en Rick van Dijk spraken met Frank en Jaco over hun uitdagingen als ondernemer. Hoe kijken ze aan tegen samenwerking met andere ondernemers en hoe zien de rol van gemeenten?

 

GrowthMatters is het groeiprogramma voor ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek! Elke derde donderdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur praten Bert Kok en Rick van Dijk met ambitieuze ondernemers uit deze regio!

 

Bert Kok en Rick van Dijk praten met hen over de problemen die zij als ondernemers met groeiambitie ervaren. Wat komt er allemaal kijken als je met je bedrijf de volgende stap wilt zetten? Welke hulp kan je daarbij gebruiken en is een rol voor de overheid?

 

GrowthMatters is eind 2017 van start gegaan. Zeven gemeenten (Hilversum, Blaricum, Gooise Meren, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren) ondersteunen het initiatief. Het is de bedoeling dat GrowthMatters uitgroeit tot een platform dat ondernemers uit de regio verbindt met partijen die hen kunnen helpen te groeien zoals gemeenten en financiers.

 

Ga terug