Nieuws

Fuck-Up Friday!

De allereerste Fuck-Up Friday op New Business Radio gemist? Ondernemers die niet bang zijn om hun verhalen te delen schuiven aan bij Dharminder Biharie! De eerste gast was Karen van Riel, mede-oprichter van Outdo!

 

De meeste succesverhalen zijn ontstaan door vallen en opstaan! Bij ‘Fuck-Up Friday’ op New Business Radio gaan wij het juist hebben over het vallen; “de Fuck-Ups” 
In dit programma verwelkomen we ondernemers die niet bang zijn om hun verhalen te delen, zodat andere ondernemers er van kunnen leren. Ondernemers die een bijzondere wending hebben meegemaakt schuiven aan in de studio op het Mediapark om dit te delen op New Business Radio.

 

Het is een programmaformat zonder Instagram filters en gelikte teksten. Het is zoals het is! Wat heb je als ondernemer of bedrijf geleerd, wat ging er mis en welke beslissingen hadden we achteraf niet moeten nemen? Je leert pas als je fouten toestaat en het bespreekbaar maakt.

 

Dharminder Biharie

Fuck-Up Friday wordt gepresenteerd door Dharminder Biharie. Dharminder helpt ondernemers toekomst bestendig te worden zijn bedrijf BizzModell. Bedrijven moeten weer ondernemers worden willen ze blijven bestaan. Hij heeft een eigen serie van podcast over innovatie. Hij is verzorgt workshops, masterclasses, helpt ondernemers met businessmodel verbetering en transformatie en is spreker.

 

Ga terug