Nieuws

Ondernemen in Tuscon!

'Jojo left his home in Tucson, Arizona. For some California grass', zongen The Beatles in 1970. Amerikanen, buitenlandse bedrijven en ondernemers van over de hele wereld gaan tegenwoordig juist richting Tucson! Grenzeloos Ondernemen kwam dit keer vanuit Tuscon!

 

De stad in het Zuiden van Arizona is hip en happening met ondernemers, studenten en militairen van over de hele wereld. De twintigste uitzending van Grenzeloos Ondernemen kwam vanuit Tucson, Arizona. Te gast waren oogarts Johan van Dalen van Optego; Kunstenaar Arjen van den Eerenbeemt van Aryen Hart Fine Art; F16 piloot Joost ‘Niki’ Luijsterburg en chef kok Marcus van Winden, eigenaar van restaurant The Dutch Eatery. 

 

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

 

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur 's ochtends, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma direct terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

 

Ga terug