Nieuws

Ralf van Vegten in MediaMatters!

Bert Kok en Rick van Dijk ontvingen Ralf van Vegten in MediaMatters! Ralf is sinds april vorig jaar de managing director van NEP The Netherlands. Hoe zorgt hij ervoor dat NEP een innovatief bedrijf blijft?

 

NEP wordt nog vaak gezien als een traditioneel facilitair bedrijf in de tv-wereld, maar volgens Ralf zit er een cool technologiebedrijf achter de gevel op het Media Park in Hilversum. Inmiddels werken er 750 mensen bij het bedrijf en dat aantal neemt nog steeds toe.

 

Bert Kok en Rick van Dijk spraken met Ralf van Vegten onder meer over het imago van de omroepwereld en de problemen om gekwalificeerd personeel te vinden.

 

Het interview met Ralf van Vegten is onderdeel van een serie gesprekken met media-CEO’s in MediaMatters. Eerder kwamen dit jaar kwamen onder anderen al Paul Römer (NTR) en Marc Vangeel (TMG) aan het woord.

 

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector! De presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk praten iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met gevestigde namen en nieuwkomers uit de sector. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar.

 

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

 

Ga terug